Ik wil me aanmelden!
Meld me aan!

InterSib Comité 2022

Hallo! Leuk om je te ontmoeten! Wij zijn de InterSib Commissie van 2022. Scroll naar beneden om te lezen wie wij zijn!

Daphne Verkamman – Project manager

Hi allemaal,

Mijn naam is Daphne, ik ben 23 jaar oud en ik zit in mijn 3e jaar van International Hotel Management. In mijn eerste jaar was ik bij de InterSib, waar ik andere eerstejaars heb ontmoet die nog steeds mijn vrienden zijn. Daarom ben ik erg enthousiast om de InterSib Commissie van 2022 te versterken als Project Manager.

Mijn doel is om een evenement te organiseren waar vriendschappen ontstaan en waar studenten het nog steeds over hebben nadat ze zijn geslaagd. Ik ben heel enthousiast om de introductieweek te gaan organiseren en ik heb er zin in om jullie allemaal te ontmoeten tijdens InterSib 2022!

Marieke Schilder – Public Relations Manager

Lieve Sibjes,

Mijn naam is Marieke, ik ben 22 jaar en ik woon nu 3 jaar in Breda. Ik studeer International Facility Management aan BUas en ik zit in mijn 3e jaar! Ik ben dit jaar de Public Relations Manager van InterSib 2022.

Mijn InterSib was de beste start van een nieuwe studie die ik me maar had kunnen wensen en ik ga er alles aan doen om er voor te zorgen dat jouw InterSib de beste gaat worden die jij je maar zou kunnen wensen!

Ik hoop je te zien bij InterSib 2022!

Emma Verwiel – Guest Relations Manager

Hi allemaal!

Mijn naam is Emma, ik ben 22 jaar en ik zit in mijn 3e jaar van International Facility Management. Ik zal dit jaar de rol van Guest Relations Manager op mij nemen tijdens InterSib 2022 en daar heb ik erg veel zin in! Ik herinner me mijn introductieweek als eerstejaars student nog erg goed. Ik weet ook nog goed hoe gezellig het was en dat ik erg veel nieuwe mensen heb ontmoet. Ik heb er erg veel zin in om deze geweldige week te organiseren voor alle eerstejaars studenten en ik hoop dat ik jullie daar allemaal zal zien!

Iris Jurok – Program Manager

Hi! Mijn naam is Iris Jurok en ik ben een 3e jaars hotel management student. Samen met Demi ben ik Program Manager. Wij zijn verantwoordelijk voor alle activiteiten tijdens de InterSib. Ik vond mijn eigen InterSib heel leuk en ik heb veel mensen ontmoet die ik nu mijn vrienden mag noemen. Ik hoop dat jij jouw InterSib net zo leuk vindt als dat ik mijn InterSib vond!

Demi Halderman – Program Manager

Hallo!

Mijn naam is Demi en ik ben 20 jaar oud. Op dit moment zit ik in mijn eerste jaar van de opleiding Hotel Management. In de InterSib Commissie ben ik een van de Program Managers. Iris, de andere Program Manager en ik zijn verantwoordelijk voor het programma, alle activiteiten, het thema en de decoratie. Samen met deze gezellige commissie doe ik er alles aan om jouw InterSib onvergetelijk te maken. Ik heb er al super veel zin in. Tot dan!

Bram Schrauwen – F&B Manager

Hi, mijn naam is Bram. Ik ben 18 jaar en ik ben een eerstejaars Hotel management student. Tijdens de InterSib ben ik de F&B Manager, wat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor al het eten en drinken wat jullie krijgen, hoe leuk! Ik zou zeggen dat de InterSib een van de leukste dingen is die ik heb gedaan tijdens mijn studentenleven tot nu toe. Ik wil er voor zorgen dat jullie je daar hetzelfde over voelen na jullie InterSib. Samen met deze 6 andere geweldige studenten gaan wij ervoor zorgen dat jullie je ook zo zullen voelen. Ik kan niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten!

Dennis Stolte – Production Manager

Ik ben Dennis, een 3e jaars Facility Management student. Ik zal in de InterSib Commissie de rol als Productie Manager vervullen. In mijn thuisstad Delft heb ik al wat ervaringen met het organiseren van een introductieweek en dat heeft ervoor gezorgd dat ik geinteresseerd was in de InterSib Commissie van 2022. Ik zie je in augustus!